DKJ voor de klas 263

Onderwijs

Adelante biedt passend onderwijs. Dit betekent dat wij elke leerling het onderwijs aanbieden dat past bij zijn of haar ontwikkelingsmogelijkheden. Het ontwikkelingsperspectief wordt bij start van de schoolloopbaan vastgesteld in dialoog met de ouders en de betreffende leerweg. Hierbij kijken we meteen ook naar de uitstroommogelijkheden op het gebied van werk, een vervolgopleiding of vormen van dagbesteding. 

Locaties en contact

Afstemmen kan tegenwoordig ook heel goed digitaal. Dat noemen we ook wel Digitale zorg of eHealth. Dit betekent dat u niet altijd naar Adelante toe hoeft te komen. Vraag gerust naar de mogelijkheden die we bij Adelante hebben. Het geeft soms een adempauze en rust in de zorg voor uw kind.

Ons Kindcentrum in twee minuten...

Adelante Kind & Jeugd biedt een omvangrijk zorgpakket aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 0 t/m 25 jaar met een (dreigende) blijvende fysieke beperking en/of langdurig gezondheidsprobleem. Wij combineren verschillende expertises onder één dak. Kinderen en jongeren kunnen bij ons niet alleen passend onderwijs volgen, zij kunnen hier ook  revalideren en woonbegeleiding krijgen. Bij Adelante Kind & Jeugd werken al onze medewerkers samen aan de afstemming van revalidatiezorg en onderwijs voor uw kind.